Головна » 2011 » Серпень » 8 » УПЛ. 5 тур. Підводимо підсумки
11:36
УПЛ. 5 тур. Підводимо підсумки
УПЛ. 5 тур. Підводимо підсумки
Після 5 туру трійка лідерів розташувалася так, як і завершувала попередній чемпіонат. 

Прогрес туру

Київський "Арсенал" на початку чемпіонату демонструє дуже змістовний та видовищний футбол. Вчорашній матч із "Ворсклою" лише зайвий раз підтвердив, наскільки великими є амбіції "канонірів". В кінці першого тайму підопічні Леоніда Кучука провели дві швидкі контратаки і забили два м’ячі. Після чого дещо заспокоїлися і віддали ініціативу у поєдинку господарям поля.

Проте так і не дозволили "Ворсклі" відзначитися у своїх воротах. Гра "Арсенала" заслуговує на похвалу, а остання їхня перемога дозволила киянам піднятися на 4 сходинку у турнірній таблиці.

 

Матч туру

Традиційно принциповий поєдинок між київським "Динамо" та львівськими "Карпатами" завершився перемогою "блакитно-білих" з рахунком 2:0. Незважаючи на поразку, львів’яни продемонстрували гарний футбол, і по ходу зустрічі нічим не поступалися господарям поля.

Підопічні Олега Кононова аж ніяк не заслуговують знаходитися на дні турнірної таблиці показуючи таку гру, ось уже 5-й тур поспіль. "Динамо" у цьому матчі не виглядало значно сильнішим, ніж їхні опоненти, крім того, кияни самі ледь не пропустили вже на перших хвилинах матчу.

"Карпати" ж після вчорашньої поразки розмістилися на останньому місці у турнірній таблиці, і всі прекрасно розуміють, що красива гра – це ще замало для того, щоб отримувати перемоги та залікові очки.

 

Конфлікт туру

"Шахтар", вже другий тур поспіль у внутрішньому чемпіонаті, проводить не найкращу свою гру. І хоч вчора, на відміну від минулотижневої гри з "Арсеналом", "гірники" здолали криворізький "Кривбас", ця перемога не виглядала дуже переконливою. Важко зрозуміти у чому причина такої невпевненої гри підопічних Мірчі Луческа. Чи то певна незібраність донецьких гравців, чи то дійсно рівень українського чемпіонату настільки підвищився, але те, що "Шахтар" виглядає не так впевнено, яким усі звикли його бачити – це факт.

Main Image

Мало того, що гірники дозволяли "Кривбасу" проводити багато атак, так вони ще й стали героями найскандальнішого епізоду туру. Після удару Бартуловіча, Рибка відбив м’яч прямо під удар ще одному гравцю "Кривбасу", після якого м’яч влучив у руку захиснику "гірників". Це мало бути пенальті, і невідомо як би все завершилося, якби суддя призначив цей 11-ти метровий.

 

Засуха туру

Герої цієї номінації вже й забули, коли в останнє забивали гол. Матч між "Таврією" і "Оболонню", як і їхні попередні поєдинки завершився сухою нічиєю. І якщо підопічні Семена Альтмана останній раз забивали у другому турі, то "пивовари" взагалі ще не відзначалися у воротах суперника у новому чемпіонаті (не забивали кияни і в останніх турах попереднього сезону). Звичайно, такі умовні антирекорди не є чимось дуже негативним, проте неспроможність колективу забити бодай гол - сильно впливає на моральний та бойовий стан команди.

 

Харизма туру

Нарешті одеський "Чорноморець", який повернувся із Першої ліги проявив свій характер. У домашньому матчі проти "Дніпра", ніщо не пророкувало такого результату. Підопічні Хуанде Рамоса, незважаючи на багатомільйонні придбання, не змогли здолати одного із аутсайдерів турнірної таблиці.

 

Команда із Південної Пальміри на даний момент провела свій найкращий матч. "Дніпро" ж не зумів нічим здивувати, мало того, дніпропетровці допускалися таких помилок, які не личать команді, яка виступає у Лізі Європи. І хоч підопічні Хуанде Рамоса забили гол і вже збиралися святкувати перемогу, останнє слово залишилося за "моряками". Команда Романа Григорчука на останніх хвилинах матчу зрівняли рахунок у матчі і подарували справжнє свято своїм вболівальникам. Цю нічию вони по праву заслужили.

 

 

 

Команда туру

"Металіст" на оновленому домашньому стадіоні здобув перемогу над непоступливою "Олександрією". Команда Маркевича продемонструвала свої найкращі якості. Чітка та цілеспрямована гра у атаці, дисципліна на полі та культура пасу у харків’ян були на висоті. І хоч в окремих епізодах техніка та майстерність гравців підводили бронзових призерів першості, все ж вони залишили чудові спогади про цей матч. Але варто подякувати й "Олександрії", яка до останніх хвилин поєдинку боролася за перемогу. Рахунок у зустрічі на користь "Металіста" 2:1 лише підтверджує, що у цій грі для господарів поля не було все так гладко і просто.

 

Бомбардир туру

Незважаючи на два голи Майкона у ворота "Іллічівця", Віталій Кварцяний не змінив свою думку щодо форварда своєї команди Майкона. Віталій Володимирович заявив, що Майкон може грати набагато краще і не показує того, що від нього чекають тренерський штаб, керівництво та вболівальника. Проте, бразилець після матчу проти "Іллічівця" одноосібно очолив таблицю бомбардирів УПЛ з показником у 6 забитих м’ячів. Третій "двійка" від Майкона у сезоні принесла чергові три очки волинянам.

Фото

 

Антигерой туру

В’ячеслав Чечер по праву заслужив це звання, після матчу із "Зорею". Дії донецького захисника аж ніяк не відповідали грі капітана команди української Прем’єр-ліги. Звичайно, бувають невдалі матчі, але те, що сталося у поєдинку про луганчан не схоже на збіг обставин. Чечер так захищав свою команду, що ледве сам не закотив кулю у власні ворота, попавши м’ячем у стійку ще в середині другого тайму. Але на цьому він не зупинився і все-таки добився свого на 93 хвилині. Після прострілу з правого флангу, В’ячеслав відзначився автоголом. Цей гол став для донецького захисника 25-им у його кар’єрі.

 

Тренер туру

Роман Григорчук зумів налаштувати свою команду на матч проти "Дніпра". Він як і обіцяв, знайде необхідні методи, аби "Чорноморець" віднайшов свою гру. За те, що тренер "моряків" дотримався свого слова, він по праву заслужив носити звання "Тренер туру".


Підготував Юрій Шутка

Категорія: "ФУТБОЛ" | Переглядів: 600 | Додав: slipknot | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Категорії розділу

"ФУТБОЛ" [521]
Україна Ліга чемпіонів Англія Іспанія Італія Німеччина Ліга Європи
"БАСКЕТБОЛ" [80]
Россия, НБА, Евролига, | Еврокубок | Италия, Испания, Франция
"АВТО-МОТО" [114]
Формула-1, Ралли, WTCC, MotoGP, | IRC, GP2, 24 часа Ле Мана, Дакар, Супербайк,
"ТЕНІС" [56]
ATP, WTA, Australian Open, Roland Garros, Wimbledon, US Open, Кубок Федерации, Кубок Дэвиса
"ХОКЕЙ" [89]
КХЛ, НХЛ, Евротур, Швеция, Германия, Франция
"ЗИМНІ ВИДИ" [40]
Биатлон, Лыжные гонки, Горные лыжи, Прыжки с трамплина, Лыжное двоеборье, Фигурное катание, Конькобежный спорт, Бобслей, Скелетон, Сани
"ІНШІ ВИДИ" [94]
Велоспорт,Водные, Волейбол,Гандбол, Гимнастика,Зимние, Игровые,Легкая атлетика, Олимпизм, Силовые,Футзал, Шахматы,Экстрим,Бокс,ММА

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 9

Яндекс карта

YOU TUBE

Погода RP5.UA

Сегодня материалов нет.

Picasa

EUROSPORT FOOTBALL

EUROSPORT F1

Пошук

Погода SINOPTIK.UA

GISMETEO.UA

Календар празників

Спортивные праздники Спортивные турниры и соревнования Праздники Украины

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Мені подобається

Like Facebook

Twitter пошук

Коментарі

[12.04.2011]["ФУТБОЛ"]
Анонс матчів вівторка 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. (1)
[12.04.2011]["ФУТБОЛ"]
П’ять гравців "Реалу" під загрозою дискваліфікації (2)
[13.04.2011]["ФУТБОЛ"]
Вілья: Тепер на нас чекає "Реал" (3)
[13.04.2011]["ФУТБОЛ"]
Гвардіола: Луческу - вічний! (1)
[13.04.2011]["ФУТБОЛ"]
Збірна України займає 35 місце у світі (2)

ISPORT

BIGBORD

EUROSPORT TENIS