Головна » 2011 » Квітень » 23 » Три запитання. Анонс 34-го туру Серії А
11:53
Три запитання. Анонс 34-го туру Серії А
Леонардо і Матерацці перед матчем з
Складний вояж "Наполі" у Сицилію, бронзова битва з відблиском срібла у Мілані і ключовий момент для "Сампдорії" у боротьбі за виживання - основні інтриги прийдешьного туру чемпіонату Італії. 

"Рома" - "К'єво"

Римляни так і не зуміли знайти стабільності у грі. Перемоги підопічних Монтелли чергуються поразками і нічиїми. Судіть самі - з останніх п'яти поєдинків "Рома" перемогла у двох, в двох програла і один завершила мировою. При цьому, логіки в результатах "вовків" немає - у дербі вони впевнено здолали "Лаціо", перемогли і "Удінезе", зате програли "Ювентусу" і "Палермо", при чому вдома. Взагалі, "Рома" не надто впевнено грає у рідних стінах в другій половині сезону. Проте нині фанати столичної команди очікують на перемогу і тільки, адже в гості до "Роми" приїжджає команда, яка вирішила свої завдання на сезон.

Vincenzo Montella (R) the coach of AS Roma talks with his player Mirko Vucinic during the Serie A match between AS Roma and Juventus FC at Stadio Olimpico on April 3, 2011 in Rome, Italy.

Веронці - міцний середняк Серії А, тому максимум сьогодні вони можуть попсувати нерви Тотті та компанії. До речі, "К'єво" є оддним з найбільш незручних суперників для римського клубу - всього половину зустрічей виграли господарі. З іншого боку, команда з Верони мало забиває "Ромі" на її полі (таке траплялось лиш двічі) і переважно "сушить" матчі на 0:0. Монтеллі, напевно, також буде складно налаштувати підопічних на матч, адже нижче зони Ліги Європи "вовки" навряд чи опустяться, абсолютно так само, як сумнівно те, що зуміють піднятись вище у таблиці. Проте, як реабілітацію за невдалий сезон, "Рома" хоче провести сильно кінцівку, тож солодко "К'єво" сьогодні не буде.

Найпопулярніший прогноз вболівальників: 2:0 (перемога команди "Рома" 95.35% - нічия 3.89% - перемога команди "К’єво" 0.76%)
Котирування букмекерськьких контор: перемога "Роми" (1,4) - нічия (4,8) - перемога "К'єво" (9,2)

"Палермо" - "Наполі"

Один з найцікавіших поєдинків туру відбудеться в Палермо. В попередньому турі команди зіграли діаметрально протилежно, що, відповідно, серйозно позначилось на подальших шансах команд на фіші чемпіонату. Перемога сицилійців в Римі дала можливість сподіватись команді на зону Ліги Європи. А от домашня невдача "Наполі" від "Удінезе" майже поставила хрест на чемпіонських амбіціях партонепейців. Проте підопічним Мацаррі потрібно відстоювати срібло першості від "Інтера" та "Лаціо", які йдуть слідом.

Edinson Cavani Edinson Cavani of Napoli celebrates after scoring the opening goal during the Serie A match between SSC Napoli and FC Parma at Stadio San Paolo on November 7, 2010 in Naples, Italy.

На домашньому полі "Палермо" виграв всі три матчі. У світлі того, хто з приходом нового наставника сицилійці почали показувати більш змістовний і результативний футбол, можемо очікувати на несподіванку з "Ренцо Барбера".

Javier Pastore (2nd-R) of Palermo celebrates with mates after scoring the equalizing goal during the TIM Cup semifinal match between AC Milan and US Citta di Palermo at Stadio Giuseppe Meazza on April 20, 2011 in Milan, Italy.

Найпопулярніший прогноз вболівальників: 1:2 (перемога команди "Палермо" 10.28% - нічия 28.05% - перемога команди "Наполі" 61.67%)
Котирування букмекерськьких контор: перемога "Палермо" (3,25) - нічия (2,95) - перемога "Наполі" (2,35)

"Удінезе" - "Парма"

Про серйозність налаштування "чорно-білих" на боротьбу за путівку до Ліги чемпіонів стала недавня заява власника "Удіне" Джампаоло Поццо, який виявив стурбоність через те, що матч з "Пармою" судитиме арбітр з Риму. Мовляв, "зебри" боряться за останню путівку до найпрестижнішого європейського турніру Старого Світу з "Лаціо" та "Ромою", а тут на гру призначають столичного рефері - Паоло Велері. Звісно, ці слова до певної міри здійснили свою місію, однак, сподіваємось, що на результат матчу це вплинути не зможе.

Gokhan Inler of Udinese celebrates after scoring the opening goal during the Serie A match between SSC Napoli and Udinese Calcio at Stadio San Paolo on April 17, 2011 in Naples, Italy.

Матч з одним із аутсайдерів еліти, зважаючи на календар "Удінезе", виглядає легкою прогулянкою. Та слід взяти на замітку, що "Парма" ще не убезпечилась від зони вильоту, тому і їм буде що "ловити" в цьому поєдинку.

Найпопулярніший прогноз вболівальників: 2:0 (перемога команди "Удінезе" 81.84% - нічия 13.16% - перемога команди "Парма" 5%)
Котирування букмекерськьких контор: перемога "Удінезе" (1,75) - нічия (3,5) - перемога "Парми" (5,75)

"Барі" - "Сампдорія"

Ось той самий самий шанс для "Сампи" зачепитись за порятунок в Серії А. Для "Барі" усі матчі стали, де-факто, лиш іграми престижу. Тому "Дорія" просто зобов'язана обіграти приреченого аутсайдера, бо якщо не виграти в "Барі", тоді точно можна пакувати валізи в Серію Б.

Reto Ziegler (R) of UC Sampdoria challenges Edgar Anthony Reyes Alvarez of AS Bari during the Serie A match between UC Sampdoria and AS Bari at Stadio Luigi Ferraris on November 1, 2009 in Genoa, Italy.

Найпопулярніший прогноз вболівальників: 1:1(перемога команди "Барі" 14.14% - нічия 35.47% - перемога команди "Сампдорія" 50.4%)
Котирування букмекерськьких контор: перемога "Барі" (4,6) - нічия (4,8) - перемога "Сампдорії" (1,5)

"Дженоа" - "Лечче"

Більш важливим матч буде для "Лечче", який, у разі своє невдачі, і, відповідно, успіху "Сампи", може опинитись у зоні вильоту. Оптимізму вболівальникам "жовто-червоним" додають останні вдалі показники команди (перемога над "Удіне" і "Сампою", супербойова нічия з Кальярі"). Для господарів особливої принциповості цей матч нести не буде, адже "грифони" доволі впевнено закріпились у середині таблиці.

Найпопулярніший прогноз вболівальників: "Дженоа" 2:1 "Лечче" (перемога команди "Дженоа" 65.9% - нічия 26.7% - перемога команди Лечче 7.4%)
Котирування букмекерськьких контор: Котировки букмекерськьких контор: перемога "Дженоа" (2,35) - нічия (2,3) - перемога "Лечче" (4,5)

"Інтер" - "Лаціо"

Без перебільшення центральний матч туру. Обидві команди сперечаються за третю сходинку, але не думаємо, що після провалу в Лізі чемпіонів, для Леонардо і його футболістів бронзові медалі стануть належною копменсацією. Майже безальтернативна гегемонія "нереадзурі" в останні сезоні, застала зненацька "Інтернаціонелле" у розіграші поточного чемпіонату. От і вимушенні гравці з Мілану боротись за бронзові нагороди. Хоча хтозна, в разі перемоги над лаціалі, у "зміїв" збільшаться шанси навіть на срібло.

"Б'янко-челесті" краще не заглядати у статистику, яка засвідчує про те що команда, яку нині очолює Едуардо Рейя не може забити на "Джузеппе Меаца" вже три сезони поспіль - сьогодні для цього є класна нагода у команди з Риму! До матчу якраз "Лаціо" підходить в кращій формі, гравці якого забили дев'ять м'ячів в трьох минулих матчах (в одному з них тільки не виграли - 3:4 програш від "Наполі"). "Інтер", у свою чергу, програв дві свої останні зустрічі (одну з яких - у Ґельзенкірхені). Спробують допомогти "Інтеру" два невід'ємні "гвинтики" у конструкції Леонардо - це Ето'О і Мотта, які семимильними кроками відновлюються від травм до матчу з "Лаціо".

Найпопулярніший прогноз вболівальників: 2:1 (перемога команди "Інтер" 72.63% - нічия 20.51% - перемога команди "Лаціо" 6.86%)
Котирування букмекерськьких контор: перемога "Інтера" (1,95) - нічия (3,45) - перемога "Лаціо" (4,5)

"Кальярі" - "Фіорентина"

"Фіалки" є наймироблюбнішою італійською командою, маючи одразу аж 13 нічиїх. Часто образливі осічки не дозволяють "Фіорентині" як слід зазіхати на місце в єврокубках. Ні, теоретичні шанси у підопічних Сініші Міхайловіча, звісно, є, проте їм доведеться ще зіграти проти "Удінезе" та "Інтера", що різко зменшує можливість попадання клубу з Флоренції у топ-сім за підсумками сезону. Особливою гра повинна стати і для наставника "фіалок", на місце якого преса пророкує Джамп'єтро Вентуру, екс-наставник "Барі".

ACF Fiorentina head coach Sinisa Mihajlovic kicks the ball during the Serie A match between ACF Fiorentina and Juventus FC at Stadio Artemio Franchi on April 17, 2011 in Florence, Italy.
"Кальярі" ж не варто так рано розслаблятись, оскільки від "путівки" в Серію Б команду відділяє чотири очки. Так що не варто думати, що ця пара не спроможна піднести цікавинку туру.

Найпопулярніший прогноз вболівальників: 1:2 (перемога команди "Кальярі" 15.14% - нічия 31.92% - перемога команди "Фіорентина" 52.94%)
Котирування букмекерськьких контор: перемога "Кальярі" (2,5) - нічия (2,55) - перемога "Фіорентини" (3,35)

"Болонья" - "Чезена"

Ні для кого не таємниця, що "Болонья" переживає складні фінансові часи. Благо, команда раніше створила собі комфортний очоковий гандикап для того, щоб догравати сезон собі у задоволення. Натомість змушена до кінця за виживання битись "Чезена", не може похвастатись внутрішнім спокоєм у команді. Зате чезенців може підбадьорити той факт, що "Болонья" не може перемогти у чотирьох матчах підряд (три з них програв колектив Коломба). Злі язики подейкують, що "россо-блу" просто "злиють" матч чезенцям, таким чином, поповнивши свій економічний потенціал.

Найпопулярніший прогноз вболівальників: 1:1 (перемога команди "Болонья" 54.66% - нічия 35.66% - перемога команди "Чезена" 9.67%)
Котирування букмекерськьких контор: перемога "Болоньї" (3) - нічия (1,75) - перемога "Чезени" (5,3)

"Ювентус" - "Катанія"

"Юве" все вичікує, коли б обігнати "Рому" і вийти на більш почесну шосту сходинку в лізі. "Катанья" ж може стати ще однією командою, що завдала удару по великому клубу, який переживає не найкращі часи. У першому колі вдома "Катанья" програла 1:3, як буде сьогодні - покаже хід матчу.

Milos Krasic of Juventus FC celebrates after scoring the opening goal during the Serie A match between AS Roma and Juventus FC at Stadio Olimpico on April 3, 2011 in Rome, Italy.

Найпопулярніший прогноз вболівальників: 0:2 (Перемога команди "Ювентус" 94.28% - нічия 4.69% - перемога команди "Катанія" 1.03%)
Котирування букмекерськьких контор: перемога "Ювентуса" (1,45) - нічия (4,45) - перемога "Катанія" (8,9)

"Брешія" - "Мілан"

У "россо-нері" є відмінний шанс знівелювати останні надії "Наполі" та "Інтера" і, хоч не остаточно, але доволі зрозуміло натякнути, що чемпіонство вже у них в кишені. Момент для цього у хлопців Аллегрі - краще не придумаєш - в матчі проти передостанньої команди таблиці. Здавалося б, все зрозуміло заздалегідь, однак, крім шаленої вмотивованості "Брешії", на користь господарів свідчать цифри: у Серії А "Брешія" в 11-х матчах програла "Мілану" тільки тричі!

Massimiliano Allegri coach of Milan issues istructions during the TIM Cup semifinal match between AC Milan and US Citta di Palermo at Stadio Giuseppe Meazza on April 20, 2011 in Milan, Italy.

Найпопулярніший прогноз вболівальників: 0:2 (перемога команди "Брешія" 1.26% - нічия 4.5% - перемога команди "Мілан" 94.24%)
Котирування букмекерськьких контор: перемога "Брешії" (6,05) - нічия (3,35) - перемога "Мілану" (1,75)

Категорія: "ФУТБОЛ" | Переглядів: 660 | Додав: slipknot | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Категорії розділу

"ФУТБОЛ" [521]
Україна Ліга чемпіонів Англія Іспанія Італія Німеччина Ліга Європи
"БАСКЕТБОЛ" [80]
Россия, НБА, Евролига, | Еврокубок | Италия, Испания, Франция
"АВТО-МОТО" [114]
Формула-1, Ралли, WTCC, MotoGP, | IRC, GP2, 24 часа Ле Мана, Дакар, Супербайк,
"ТЕНІС" [56]
ATP, WTA, Australian Open, Roland Garros, Wimbledon, US Open, Кубок Федерации, Кубок Дэвиса
"ХОКЕЙ" [89]
КХЛ, НХЛ, Евротур, Швеция, Германия, Франция
"ЗИМНІ ВИДИ" [40]
Биатлон, Лыжные гонки, Горные лыжи, Прыжки с трамплина, Лыжное двоеборье, Фигурное катание, Конькобежный спорт, Бобслей, Скелетон, Сани
"ІНШІ ВИДИ" [94]
Велоспорт,Водные, Волейбол,Гандбол, Гимнастика,Зимние, Игровые,Легкая атлетика, Олимпизм, Силовые,Футзал, Шахматы,Экстрим,Бокс,ММА

Наше опитування

Сможет ли Мерседес вклиниться в борьбу лидеров в Европе?
Всього відповідей: 4

Яндекс карта

YOU TUBE

Погода RP5.UA

Сегодня материалов нет.

Picasa

EUROSPORT FOOTBALL

EUROSPORT F1

Пошук

Погода SINOPTIK.UA

GISMETEO.UA

Календар празників

Спортивные праздники Спортивные турниры и соревнования Праздники Украины

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Мені подобається

Like Facebook

Twitter пошук

Коментарі

[12.04.2011]["ФУТБОЛ"]
Анонс матчів вівторка 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. (1)
[12.04.2011]["ФУТБОЛ"]
П’ять гравців "Реалу" під загрозою дискваліфікації (2)
[13.04.2011]["ФУТБОЛ"]
Вілья: Тепер на нас чекає "Реал" (3)
[13.04.2011]["ФУТБОЛ"]
Гвардіола: Луческу - вічний! (1)
[13.04.2011]["ФУТБОЛ"]
Збірна України займає 35 місце у світі (2)

ISPORT

BIGBORD

EUROSPORT TENIS