Головна » 2011 » Грудень » 10 » Подольскі vs Сісе - 73:60 в анонсі 16 туру Бундесліги
13:18
Подольскі vs Сісе - 73:60 в анонсі 16 туру Бундесліги
Люкас Подольскі
Яка команда йде за чемпіонським графіком, кого найбільше бояться "вовки", хто за останні дев'ять турів набрав лише п'ять очок... Про це та інше в анонсі 16 туру чемпіонату Німеччини.

"Вердер" - "Вольфсбурґ"

У двох попередніх зустрічах між собою господарі не зуміли перемогти.

"Вольфсбурґ" програв лише одну із п'яти останніх ігор проти "Вердера".

Однак навряд чи "музиканти" захочуть віддати "вовкам" три очки. Після поразок від трьох теперішніх лідерів із загальним рахунком 1:11 підопічні Томаса Шаафа прагнутимуть потішити своїх уболівальників. Зрештою перемаги вдома бременська команда любить, здобуши вже у цьому чемпіонаті шість перемог (найвищий показник серед решти команд). "Вольфсбурґ" навпаки не вміє грати в гостях, здобувши лише чотири очки. Козиром "Вердера" ще є Клаудіо Пісаро, який у 17 зустрічах з "вовками" забив 11 голів. Шааф так само повинен довести, що він недаремно замінив "залізного" Фелікса у 1999 році на посту тренера "музикантів", на якому залишається аж дотепер.


*************************
"Майнц" - "Гамбурґ"

"Майнц" перебуває зараз на піднесенні, вперше не знаючи гіркоти поразок у трьох іграх поспіль.
Однак чи захоче Торстен Фінк втрачати свою безпрограшну серію з "Гамбурґом" відколи він приступив до керма команди (дві перемоги, чотири нічиї)? Зрештою статистика підказує, що Фінк має непогані шанси продовжити свою серію, оскільки чотири останні гри вдома "Майнц" не зумів переграти "Гамбурґ" (дві поразки, дві нічиї). "Майнц" все ж пручатиметься, оскільки це його остання гра вдома у цьому календарному році, який він завершуватиме у Кельні та Мьонхенґладбаху.

*************************
"Нюрнберґ" - "Хофенхайм"

"Нюрнберґ" приймає суперника, якого ще ніколи не зумів перемогти у Бундеслізі. Причому "Хофенхайм" пропустив у цих п'яти матчах лише два голи.

Обидві команди зараз "шкутильгають" і є найгіршими командами чемпіонату за останні дев'ять турів: "Нюрнберґ" набрав п'ять очок, а гості поєдинку - на одне більше. Якщо "Хофенхайм" продовжить свою програшну гостьову серію до шести матчів підряд, то "Нюрнберґ" зрівняється з ним за очками.


*************************
"Кельн" - "Фрайбурґ"

"Фрайбурґ", який вперше з початку року не програв протягом чотирьох ігор вряд, приїжджає в гості до злого "Кельна", який у минулому турі ледь врятувався від третьої поразки поспіль.

Останнє протистояння між двома командами 26 лютого цього року вирішив форвард "Кельна" Люкас Подольскі, який на 88 хвилині встановив остаточний рахунок 1:0. Зрештою він та ще форвард гостей Папіс Демба Сісе повинні стати протагоністами цього матчу, адже Подольскі взяв участь у 73 відсотках голів "Кельна", а Сісе вніс 60 процентів в успіх "Фрайбурґа".


*************************
"Ауґсбурґ" - "Борусія" (М)

У гості до новачка їде один із лідерів чемпіонату, який останні дві гостьові зустрічі виграв (перемога 2:1 над "Гертою" та 3:0 над "Кельном").

Обидві команди ще не зустрічались у Бундеслізі, тож їхня зустріч стане 818 парою у найвищій лізі Німеччини.

Певна річ, що мьонхенґладбахська команда зараз перебуває на піднесенні. Такий успішний виступ (9 перемог, 3 нічиї, 3 поразки) протягом перших 15 турів "кобили" демонстрували востаннє 35 років тому. Сезон 1976/77 виявився щасливим для "Борусії", яка у підсумку стала чемпіоном. Невже буде повторення? Якщо так, то гості гратимуть лише на перемогу.

Однак "Ауґсбурґ" також прагнутиме здобути другу домашню перемогу, оскільки першої довелось чекати аж до попереднього туру.

Цікаво, що у минулому сезоні після 16 туру "Борусія" замикала турнірну таблицю.

*************************
"Гановер" - "Байєр"

"Гановер" не може здобути перемогу вже протягом п'яти матчів. Чи зможе щось господар протидіяти найкрутішим гостям із Леверкузена? "Байєр" у гостьових матчах набрав більше половини своїх очок і найбільше серед усіх команд (14 очок).

Статистика також натякає на успіх "Байєра", оскільки "Гановер" не зумів виграти жодної із останніх чотирьох дуелей між суперниками.

Цікаво, хто розв'яже парадокс: теперішній наставник "Байєра" Робін Дут програв всі свої чотири гри проти "Гановера", а Мірко Сльомка вже протягом семи ігор у Бундеслізі чекає на перемогу над "Байєром".

Категорія: "ФУТБОЛ" | Переглядів: 624 | Додав: slipknot | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Категорії розділу

"ФУТБОЛ" [521]
Україна Ліга чемпіонів Англія Іспанія Італія Німеччина Ліга Європи
"БАСКЕТБОЛ" [80]
Россия, НБА, Евролига, | Еврокубок | Италия, Испания, Франция
"АВТО-МОТО" [114]
Формула-1, Ралли, WTCC, MotoGP, | IRC, GP2, 24 часа Ле Мана, Дакар, Супербайк,
"ТЕНІС" [56]
ATP, WTA, Australian Open, Roland Garros, Wimbledon, US Open, Кубок Федерации, Кубок Дэвиса
"ХОКЕЙ" [89]
КХЛ, НХЛ, Евротур, Швеция, Германия, Франция
"ЗИМНІ ВИДИ" [40]
Биатлон, Лыжные гонки, Горные лыжи, Прыжки с трамплина, Лыжное двоеборье, Фигурное катание, Конькобежный спорт, Бобслей, Скелетон, Сани
"ІНШІ ВИДИ" [94]
Велоспорт,Водные, Волейбол,Гандбол, Гимнастика,Зимние, Игровые,Легкая атлетика, Олимпизм, Силовые,Футзал, Шахматы,Экстрим,Бокс,ММА

Наше опитування

Сможет ли Мерседес вклиниться в борьбу лидеров в Европе?
Всього відповідей: 4

Яндекс карта

YOU TUBE

Погода RP5.UA

Сегодня материалов нет.

Picasa

EUROSPORT FOOTBALL

EUROSPORT F1

Пошук

Погода SINOPTIK.UA

GISMETEO.UA

Календар празників

Спортивные праздники Спортивные турниры и соревнования Праздники Украины

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Мені подобається

Like Facebook

Twitter пошук

Коментарі

[12.04.2011]["ФУТБОЛ"]
Анонс матчів вівторка 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. (1)
[12.04.2011]["ФУТБОЛ"]
П’ять гравців "Реалу" під загрозою дискваліфікації (2)
[13.04.2011]["ФУТБОЛ"]
Вілья: Тепер на нас чекає "Реал" (3)
[13.04.2011]["ФУТБОЛ"]
Гвардіола: Луческу - вічний! (1)
[13.04.2011]["ФУТБОЛ"]
Збірна України займає 35 місце у світі (2)

ISPORT

BIGBORD

EUROSPORT TENIS