Головна » 2011 » Квітень » 22 » Олійник: Потрібно чіплятися за шанс поборотися за срібло
12:21
Олійник: Потрібно чіплятися за шанс поборотися за срібло
Денис Олійник?replace('\
В ексклюзивному інтерв’ю сайту "Футбол 24" Денис розповів про настрій команди напередодні вирішального відрізку в чемпіонаті України 

- "Металіст" є єдиною командою у Прем’єр-лізі, яка після зимової перерви не зазнала жодної поразки. У чому запорука успішного виступу?

- Поки що немає ніякого успіху. Серія з трьох перемог в останніх матчах – це, звичайно, приємно, але в той же час подумки тримаємо втрачені очки в поєдинках із "Ворсклою" та "Кривбасом". Якщо ми хочемо обійти конкурентів та посісти друге місце, яке надасть право наступного сезону виступати в Лізі чемпіонів, то не можемо припускатися подібних осічок. Зараз з’явився шанс поборотися з "Динамо", хоча як нам, так і киянам доведеться провести важкі матчі проти "Шахтаря" та "Карпат", тому потрібно чіплятися за нього й зіграти на максимумі своїх можливостей.

- Керівництво клубу передбачило для футболістів додаткові преміальні, якщо "Металіст" посяде друге місце за підсумками чемпіонату?

- Поки що розмови не було, але я впевнений, що в разі успішного завершення сезону президент у боргу не залишиться й заохотить хлопців, у тому числі й матеріально. Але зараз ми про це не думаємо – потрібно виходити на поле, набирати очки, а там уже побачимо.

- Відзначившись у матчі з "Арсеналом", ви забили свої 25-й та 26-й м’ячі у Прем’єр-лізі. Як вважаєш, якби свого часу не перейшов спочатку до "Арсеналу", а потім до "Металіста", зміг би так само швидко пробитися до основи "Динамо" та заграти на високому рівні?

- Зараз важко про щось казати. На той момент у "Динамо" на мене не особливо розраховували. Можливо, згодом, із приходом Валерія Газзаєва, який почав більше довіряти молодим, і я би потрапив до основної обойми гравців... Але немає сенсу ворушити минуле. Мене все влаштовує в "Металісті" і я задоволений, що наразі можу приносити користь своєму нинішньому клубу.

- До основного складу "Динамо" вам важко було пробитися передовсім через засилля в київському клубі легіонерів, але й у "Металісті" грає багато футболістів з-за кордону. Тим не менш, у Харкові ви на провідних ролях...

- Я би не сказав, що в "Динамо" робилася ставка на іноземців. Коли прийшов Юрій Сьомін, він почав довіряти молодим гравцям, узяв мене на збори. Я провів у сезоні буквально одну гру, проти "Металіста", в якій забив гол та віддав голеву передачу. Після цього гадав, що скористався зі свого шансу, та головний тренер серйозно буде розраховувати на мене в майбутньому. Але так вийшло, що, мабуть, у певних моментах я його не влаштовував, і в результаті я опинився в Харкові. Перший сезон до активу собі занести не можу, але процес адаптації минув і мені вдалося закріпитися в основному складі.

- У "Шахтарі" бразильські футболісти тримаються окремою групою, мало спілкуючись із іншими партнерами. Як поводять себе в побуті південноамериканці "Металіста"?

- Ніхто окремо не тримається. У нас єдиний колектив, намагаємося жартувати в міру мовного бар’єру. Тому, можу запевнити, в нас із цим проблем немає.

Категорія: "ФУТБОЛ" | Переглядів: 630 | Додав: slipknot | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Категорії розділу

"ФУТБОЛ" [521]
Україна Ліга чемпіонів Англія Іспанія Італія Німеччина Ліга Європи
"БАСКЕТБОЛ" [80]
Россия, НБА, Евролига, | Еврокубок | Италия, Испания, Франция
"АВТО-МОТО" [114]
Формула-1, Ралли, WTCC, MotoGP, | IRC, GP2, 24 часа Ле Мана, Дакар, Супербайк,
"ТЕНІС" [56]
ATP, WTA, Australian Open, Roland Garros, Wimbledon, US Open, Кубок Федерации, Кубок Дэвиса
"ХОКЕЙ" [89]
КХЛ, НХЛ, Евротур, Швеция, Германия, Франция
"ЗИМНІ ВИДИ" [40]
Биатлон, Лыжные гонки, Горные лыжи, Прыжки с трамплина, Лыжное двоеборье, Фигурное катание, Конькобежный спорт, Бобслей, Скелетон, Сани
"ІНШІ ВИДИ" [94]
Велоспорт,Водные, Волейбол,Гандбол, Гимнастика,Зимние, Игровые,Легкая атлетика, Олимпизм, Силовые,Футзал, Шахматы,Экстрим,Бокс,ММА

Наше опитування

Заслужил ли Аякс чемпионство?
Всього відповідей: 2

Яндекс карта

YOU TUBE

Погода RP5.UA

Сегодня материалов нет.

Picasa

EUROSPORT FOOTBALL

EUROSPORT F1

Пошук

Погода SINOPTIK.UA

GISMETEO.UA

Календар празників

Спортивные праздники Спортивные турниры и соревнования Праздники Украины

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Мені подобається

Like Facebook

Twitter пошук

Коментарі

[12.04.2011]["ФУТБОЛ"]
Анонс матчів вівторка 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. (1)
[12.04.2011]["ФУТБОЛ"]
П’ять гравців "Реалу" під загрозою дискваліфікації (2)
[13.04.2011]["ФУТБОЛ"]
Вілья: Тепер на нас чекає "Реал" (3)
[13.04.2011]["ФУТБОЛ"]
Гвардіола: Луческу - вічний! (1)
[13.04.2011]["ФУТБОЛ"]
Збірна України займає 35 місце у світі (2)

ISPORT

BIGBORD

EUROSPORT TENIS