Головна » 2011 » Грудень » 15 » Маркевич: Команда має проявити характер
21:04
Маркевич: Команда має проявити характер
Мирон Маркевич
Харківський "Металіст", учасник плей-офф Ліги Європи, в зустрічі з мотивованим АЗ намагатиметься подовжити свою безпрограшну європейську серію.

Харківський "Металіст", який після домашньої перемоги в передостанньому турі над "Аустрією" (2:1) здобув путівку до плей-офф Ліги Європи, в заключній зустрічі з нідерландським АЗ намагатиметься подовжити свою безпрограшну європейську серію.

"Металіст", який достроково вирішив питання виходу до 1/16 фіналу Ліги чемпіонів, завершує груповий турнір поєдинком в Алкмарі. Місцевому АЗ, аби гарантувати собі путівку до весняної частини змагань, треба перемагати команду Мирона Маркевича. Але й гості налаштовані в останньому матчі календарного року дати бій авторитетному супернику. Навіть без кількох гравців основи, що їх тренери залишили вдома.

"Ми дали відпочити декому з наших виконавців. Однак, гадаю, це не повинно вплинути на наші дії, адже ті, хто вийде на поле, мають проявити характер. Ми розуміємо, що супернику потрібна лише перемога. Отже, матч обіцяє бути цікавим і видовищним", -сказав Мирон Маркевич на передматчевій прес-конференції.

Безпрограшна серія команди в Європі сягнула вже семи матчів, однак продовжити її харків’яни намагатимуться в протистоянні з опонентом, котрий і сам не поступається ось уже в шести зустрічах поспіль. Одним із цих матчів є харківська дуель, підсумком якої стала нічия - на гол Джозі Алтідора в першому таймі став відповіддю влучний удар Тайсона на 76-й хвилині.

Тайсон - найрезультативніший із "металістів" у нинішній єврокубковій кампанії, до Нідерландів не прибув, як і Хосе Соса, Клейтон Хав’єр, Джонатан Крістальдо та Фініньо. Назагал вони провели 12 м’ячів із 18 забитих у поточній Лізі Європи. До речі, актив із 14 голів перед останнім туром робив "Металіст" найрезультативнішим колективом групової стадії. Повернути це звання після гольової феєрії у виконанні бельгійського "Андерлехта" гостям буде, м’яко кажучи, важкувато. Однак - чому б не спробувати. Напевно, мотивації додасть і той факт, що жовто-сині ще жодного разу не перемагали голландців у рамках континентальних турнірів.

Категорія: "ФУТБОЛ" | Переглядів: 546 | Додав: slipknot | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Категорії розділу

"ФУТБОЛ" [521]
Україна Ліга чемпіонів Англія Іспанія Італія Німеччина Ліга Європи
"БАСКЕТБОЛ" [80]
Россия, НБА, Евролига, | Еврокубок | Италия, Испания, Франция
"АВТО-МОТО" [114]
Формула-1, Ралли, WTCC, MotoGP, | IRC, GP2, 24 часа Ле Мана, Дакар, Супербайк,
"ТЕНІС" [56]
ATP, WTA, Australian Open, Roland Garros, Wimbledon, US Open, Кубок Федерации, Кубок Дэвиса
"ХОКЕЙ" [89]
КХЛ, НХЛ, Евротур, Швеция, Германия, Франция
"ЗИМНІ ВИДИ" [40]
Биатлон, Лыжные гонки, Горные лыжи, Прыжки с трамплина, Лыжное двоеборье, Фигурное катание, Конькобежный спорт, Бобслей, Скелетон, Сани
"ІНШІ ВИДИ" [94]
Велоспорт,Водные, Волейбол,Гандбол, Гимнастика,Зимние, Игровые,Легкая атлетика, Олимпизм, Силовые,Футзал, Шахматы,Экстрим,Бокс,ММА

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 9

Яндекс карта

YOU TUBE

Погода RP5.UA

Сегодня материалов нет.

Picasa

EUROSPORT FOOTBALL

EUROSPORT F1

Пошук

Погода SINOPTIK.UA

GISMETEO.UA

Календар празників

Спортивные праздники Спортивные турниры и соревнования Праздники Украины

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Мені подобається

Like Facebook

Twitter пошук

Коментарі

[12.04.2011]["ФУТБОЛ"]
Анонс матчів вівторка 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. (1)
[12.04.2011]["ФУТБОЛ"]
П’ять гравців "Реалу" під загрозою дискваліфікації (2)
[13.04.2011]["ФУТБОЛ"]
Вілья: Тепер на нас чекає "Реал" (3)
[13.04.2011]["ФУТБОЛ"]
Гвардіола: Луческу - вічний! (1)
[13.04.2011]["ФУТБОЛ"]
Збірна України займає 35 місце у світі (2)

ISPORT

BIGBORD

EUROSPORT TENIS