Головна » 2011 » Квітень » 22 » Анонс 34 туру АПЛ
17:35
Анонс 34 туру АПЛ
Анонс 34 туру АПЛ?replace('\
Анонс найцікавіших подій 34-го туру чемпіонату Англії. 

"МЮ" - "Евертон"

У Прем’єр-лізі уже встигли підрахувати, що манкуніанцям для завоювання титулу чемпіона Англії вистачить у п’ятьох останніх матчах набрати рівно десять очок. Тобто здобути три перемоги та одну нічию. Враховуючи календар "МЮ" зробити це буде непросто, оскільки після окриленого у останніх матчах "Евертона" (п’ять перемог та дві нічиї у останніх семи матчах) у команди Фергюсона на черзі "Челсі" та "Арсенал", а в останніх турах — "Блекберн" та "Блекпул", що, скоріш за все, до цього не гарантуюсь собі прописки у елітному дивізіоні.

Під великим питанням участь у грі проти "Евертона" Дімітара Бербатова. У болгарського форварда несподівано виникли проблеми із пахом. Але є і приємні новини із лазарету "МЮ" — готовий грати Рафаель, що вибув у чвертьфіналі Ліги чемпіонів. Почав тренуватись також Даррен Флетчер, який переборов неприємний шлунковий вірус.

Суттєво скоротилась кількість травмованих у "Евертона". Як повідомив напередодні матчу Девід Мойєс, на Олд Траффорд можуть вийти із перших хвилин Мікель Артета та Гарі Кехілл, що пропустили кілька останніх поєдинків.

Dimitar Berbatov Manchester United Manager Sir Alex Ferguson watches from the stands with Dimitar Berbatov and Rio Ferdinand during the Barclays Premier League match between Newcastle United and Manchester United at St James' Park on April 19, 2011 in Newcastle, England.

"Болтон" - "Арсенал"

У цьому матчі нічого крім перемоги команду Венгера не влаштує. У наступному турі "Арсенал" прийматиме "МЮ", то ж потрібно обов’язково зберегти гандикап у шість очок (або чотири чи три у випадку невдачі манкуніанців у грі проти "Евертона"). В протилежному випадку матч може перетворитися на напівформальний.

Вслід за "Арсеналом", який програв у фіналі Кубку ліги "Бірмінгему", "Болтон" зупинився за два кроки від перемоги у Кубку Англії, програвши "Сток Сіті" у півфіналі. На Рібок Стедіум команда Койла спробує реабілітуватися за нищівний ляпас від "Сток Сіті" із рахунком 5:0.

Cesc Fabregas Cesc Fabregas of Arsenal reacts during the Barclays Premier League match between Tottenham Hotspur and Arsenal at White Hart Lane on April 20, 2011 in London, England.

"Челсі" - "Вест Хем"

Чудова восьмиматчева серія без поразок дозволила команді Анчелотті несподівано для багатьох повернутися до чемпіонської гонки. Проте тепер для того, щоб ці перегони виграти "Челсі" не має права на втрату очок. Що стосується "Вест Хема", то команда Гранта всю турнірну дистанцію пройшла у підвалі залікової таблиці, але досі зберігає шанси на порятунок. Безперечно на "Стемфорд Брідж" відбудеться справжня битва.

Fernando Torres Fernando Torres of Chelsea turns away from Sebastian Larsson of Birmingham City during the Barclays Premier League match between Chelsea and Birmingham City at Stamford Bridge on April 20, 2011 in London, England.

"Блекберн" - "Манчестер Сіті"

"Манчестер Сіті" має прекрасну нагоду вперше із 1968 року потрапити у Лігу чемпіонів. "Сині" випереджають "Тоттенхем" на два пункти і у обох команд по одному матчу у запасі. Без Карлоса Тевеса, який пропустить ще мінімум два тури, команда Манчіні безвольно програла "Ліверпулю" у позаминулому турі, проте "сині" сповна відігрались у манчестерському дербі півфіналу Кубку Англії, пробившись до фіналу турніру.

"Блекберн" не перемагає уже впродовж 10 матчів, все нижче опускаючись у турнірній таблиці. Зараз команду Стіва Кіна від фатальної зони відділяє лише одне очко, то ж поразка може призвести до того, що команда опиниться уже безпосередньо у зоні вильоту.

Carlos Tevez Carlos Tevez of Manchester City walks off the pitch after sustaining an injury during the Barclays Premier League match between Liverpool and Manchester City at Anfield on April 11, 2011 in Liverpool, England.

"Тоттенхем" - "Вест Бромвіч"

"Шпори" цієї середи видали фантастичний матч проти "Арсеналу", в другому таймі заховавши м’я від канонірів, що безперечно робить величезний комплімент команді Реднаппа. Протягом останнього місяця "Тоттенхему" вдалося суттєво скоротити відрив від четвертої сходинки, то ж боротьба за місце у Лізі чемпіонів із "Манчестер Сіті" безперечно буде запеклою. Завтра на Вайт Харт Лейн "шпорам" буде непросто взяти очки, адже до Лондона завітає натхненний грою Пітера Одемвінгі "Вест-Бромвіч", що лише у минулому турі зазнав першої поразки під керівництвом Роя Ходжсона.

Rafael Van Der Vaart Rafael Van der Vaart of Spurs celebrates scoring their first goal during the Barclays Premier League match between Tottenham Hotspur and Arsenal at White Hart Lane on April 20, 2011 in London, England.

"Блекпул" - "Ньюкасл"

Після дуже пристойного старту у Прем’єр-лізі, "Блекпул" суттєво здав позиції. Спад команди в основному припав на останні матчі, у 12-ти з яких команда Холловея програла дев’ять поєдинків. Натомість "Ньюкасл" впевнено тримається на безпечній відстані у середині турнірної таблиці. Хоча "сороки" ще не гарантували собі прописку у Прем’єр-лізі на наступний сезон. Минулого вівторка в складі команди Пардью нарешті дебютував Стівен Айрленд.

Stephen Ireland Stephen Ireland of Newcastle United in action during the Barclays Premier League match between Newcastle United and Manchester United at St James' Park on April 19, 2011 in Newcastle, England.

Категорія: "ФУТБОЛ" | Переглядів: 663 | Додав: slipknot | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Категорії розділу

"ФУТБОЛ" [521]
Україна Ліга чемпіонів Англія Іспанія Італія Німеччина Ліга Європи
"БАСКЕТБОЛ" [80]
Россия, НБА, Евролига, | Еврокубок | Италия, Испания, Франция
"АВТО-МОТО" [114]
Формула-1, Ралли, WTCC, MotoGP, | IRC, GP2, 24 часа Ле Мана, Дакар, Супербайк,
"ТЕНІС" [56]
ATP, WTA, Australian Open, Roland Garros, Wimbledon, US Open, Кубок Федерации, Кубок Дэвиса
"ХОКЕЙ" [89]
КХЛ, НХЛ, Евротур, Швеция, Германия, Франция
"ЗИМНІ ВИДИ" [40]
Биатлон, Лыжные гонки, Горные лыжи, Прыжки с трамплина, Лыжное двоеборье, Фигурное катание, Конькобежный спорт, Бобслей, Скелетон, Сани
"ІНШІ ВИДИ" [94]
Велоспорт,Водные, Волейбол,Гандбол, Гимнастика,Зимние, Игровые,Легкая атлетика, Олимпизм, Силовые,Футзал, Шахматы,Экстрим,Бокс,ММА

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 9

Яндекс карта

YOU TUBE

Погода RP5.UA

Сегодня материалов нет.

Picasa

EUROSPORT FOOTBALL

EUROSPORT F1

Пошук

Погода SINOPTIK.UA

GISMETEO.UA

Календар празників

Спортивные праздники Спортивные турниры и соревнования Праздники Украины

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Мені подобається

Like Facebook

Twitter пошук

Коментарі

[12.04.2011]["ФУТБОЛ"]
Анонс матчів вівторка 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. (1)
[12.04.2011]["ФУТБОЛ"]
П’ять гравців "Реалу" під загрозою дискваліфікації (2)
[13.04.2011]["ФУТБОЛ"]
Вілья: Тепер на нас чекає "Реал" (3)
[13.04.2011]["ФУТБОЛ"]
Гвардіола: Луческу - вічний! (1)
[13.04.2011]["ФУТБОЛ"]
Збірна України займає 35 місце у світі (2)

ISPORT

BIGBORD

EUROSPORT TENIS