Головна » 2011 » Грудень » 20 » Анонс 17 туру АПЛ. Різдво Павлюченка
18:22
Анонс 17 туру АПЛ. Різдво Павлюченка
Роман Павлюченко
Увесь католицький світ готується до Рідзва, та тільки не англійці. Непосидючі консерватори продовжують грати у футбол.

І ми зобов'язані подякувати їм за це! Наминати святковий салат, паралельно переглядаючи напружені баталії, які триватимуть ледь не під бій курантів - найкраще задоволення. Аперитивом покликаний стати 17 тур, який розпочинається вже сьогодні, та ще й якими матчами! Один із вівторкових поєдинків одразу потрапив до трійки очікувань нашого рейтинг-анонсу.

"ВУЛВЕРХЕМПТОН" - "НОРВІЧ"

Дві поразки поспіль знову загнали "вовків" на край прірви, звівши нанівець перемогу над "Сандерлендом". Власне, Міку Маккарті не звикати до боротьби за виживання, він пристосований до її специфіки, як ніхто інший. Та й сьогоднішній суперник - "канарки" із Норвіча, попри солідну гру і безпечне місце у турнірній таблиці, на чужому полі відсвяткували перемогу лише одного разу. "Вовкам" в два ока потрібно стежити за Грандом Холтом. У чотирьох останніх поєдинках вайлуватий форвард "Норвіча" забив чотири голи - надзвичайно солідний показник, як для форварда, що не хапає зірок з неба.


 

"КВІНЗ ПАРК РЕЙНДЖЕРС" - "САНДЕРЛЕНД"

Від "обручів" очікували серйозного опору "дияволам", проте ті слухняно підкорилися Руні, Карріку та Ко. Колектив Ніла Ворнока залишається абсолютно непередбачуваною командою, тож підсумок поєдинку з "чорними котами" може виявитися яким завгодно. Беручи до уваги те, що Мартін О'Ніл на посту наставника "Сандерленда" вже встиг скуштувати обидві крайнощі - перемогу і поразку, логічно було б припустити, що на "Лофтус Роуд" його команду спіткає нічия. Для повної, так би мовити, гами вражень. За великим рахунком, вона не влаштує обидва клуби, проте все ж буде кращою, аніж нова поразка.


 

"ЕВЕРТОН" - "СУОНСІ"

Прикметно, що поєдинки новачків Прем'єр-ліги розмістилися на дні нашого рейтингу. Ці клуби не претендують на лідерство, та й зона вильоту їм поки не загрожує. Хіба що, можливо, за винятком КПР. Відтак, матчі з їх участю позбавлені нотки драматизму. Відчайдушність хіба що в діях "Евертона" читатиметься. Зробивши крок вперед, команда Мойєса двічі ступає у зворотньому напрямку. Можливо, прикру тенденцію під силу змінити зірковому американцеві Лендону Доновану, який домовився з "ірисками" щодо тимчасового виступу у їх лавах. Його вихід на поле очікується у січні, тож "лебедів" доведеться душити голіруч. Валлійці схильні не боятися за надійність власних тилів. І попередній матч з "Ньюкаслом" був дуже показовим у цьому плані. Якщо справа й доходила до ударів по воротах, то дивовижну реакцію демонстрував Міхел Ворм - один з найкращих голкіперів цього сезону. Схоже, безпека своїх воріт - пріоритетне завдання "Суонсі". А тому великої кількості забитих м'ячів від цієї зустрічі очікувати не варто.


 

"ВІГАН" - "ЛІВЕРПУЛЬ"

Останні матчі "Вігана" змусили всіх учасників Прем'єр-ліги добряче замислитися. Ти ба, не так вже й просто вкласти на лопатки скромних "латтікс", яких дехто поквапився відправити у Чемпіоншип. Особливо моторошно наступним гостям Роберто Мартінеса - "Ліверпулю", з яким іспанський тренер вміє грати, що довів у попередньому сезоні. Обидва матчі цих суперників, нагадаю, закінчилися внічию. Більше того, загальновідомий факт, що особливі труднощі мерсисайдці відчувають в поєдинках зі "сіренькими мишенятами". Та все ж легка перемога над "Астон Віллою", яка й сама від сірості втекла недалеко, спонукає до думки, що "Ліверпуль" зуміє покласти до своєї скарбнички наступні залікові пункти.

Матчі у минулому сезоні: 1:1 (Родальєга - Торрес), 1:1 (Гохурі - Мейрелеш)


 

"НЬЮКАСЛ" - "ВЕСТ БРОМВІЧ"

Серія "Ньюкасла" без перемог сягнула вже п'яти матчів. Годі сказати, що це криза якась чи спад форми. У кожному матчі "сороки", начебто, грають так, як робили це у попередні місяці. Та м'яч вперто не йде у ворота. Достатньо пригадати останній поєдинок зі "Суонсі", де один лиш Демба Ба знову обстріляв каркас, як і в матчі з "Челсі". До слова, якщо сенегалець продовжить у тому ж темпі, то надовго на "Сент Джеймс Парку" не затримається. А яка пластика у Демби! Аж дивно, що всюдисущі представники "Реалу" не переслідують його, намагаючись виміняти валізки з доларами-євро на підпис під контрактом. У "дроздів" є свій герой - Пітер Одемвінгі. І нехай він не забиває так часто, як Демба, його голи завжди стають переможними для "Вест Брома". Останнє побачення цих команд на берегах Тайну подарувало неймовірно захоплюючий триллер. "Ньюкасл" швидко повів у рахунку, а на старті другого тайму збільшив перевагу до 3:0. Проте у "дроздів" спіймав кураж Сомен Чой, який оформив хет-трик і врятував свою команду від поразки.

Матчі у минулому сезоні: 1:3 (Ловенкрандс - Чой, Одемвінгі -2), 3:3 (Тейлор, Ловенкрандс, Ольсон, автогол - Чой-3)


 

"МАН СІТІ" - "СТОК СІТІ"

Перемога "блакитних" над "Арсеналом" знову збадьорила їх прихильників, які перебували у не найкращому настрої після серії невдалих результатів команди. Усі суперники "місячних" (вже даруйте за такий каламбур) в боротьбі за чемпіонські медалі нарощують швидкість, тож перемоги для Манчіні зараз важливі, як ніколи. "Сток Сіті" за словами Тоні Пюліса "ніколи не скаржиться", до того ж не визнає авторитетів. Донедавна було прийнято вважати, що "гончарі" некомфортно почуваються на виїзді, однак перемоги над "Евертоном" та "Вулвз" миттєво розвіяли цей стереотип. Відтак, господарям поля доведеться не набагато легше, аніж у поєдинку з "Арсеналом". Думка ця, безперечно, суб'єктивна. За об'єктивну складову відповідає містер Пюліс.

Матчі у минулому сезоні: 1:1 (Річардс - Етерінгтон), 3:0 (Тевес-2, Лескотт)


 

"АСТОН ВІЛЛА" - "АРСЕНАЛ"

Якщо пригадуєте, у попередньому матчі бірмінгенців з "Ліверпулем" мало вирішитися питання: яка із команд більш "дубова" в організації гри. Відповідь ми отримали красномовну - значно більше "полін" гасає у футболках "Вілли". Із такою командою Макліша в "Арсенала" не повинно виникнути серйозних проблем. "Каноніри" у непоганій формі, і навіть поразка від "Ман Сіті" не зіпсувала їм настрою. Хіба реально із похмурими мінами знятися у такому святковому відео?

Матчі у минулому сезоні: 2:4 (Кларк-2 - Аршавін, Насрі, Шамах, Вілшир), 2:1 (Бент-2 - ван Персі)


"БЛЕКБЕРН" - "БОЛТОН"

Ось ми і підібралися до сьогоднішнього мегапротистояння. Аутсайдери? То й що? Зате який момент істини для майбутнього обох клубів, а, насамперед, для їх тренерів! Стіву Кіну дали останнє китайське попередження, пригрозивши, що у випадку нової невдачі його місце посяде Алан Ширер. А яким дивом досі обіймає посаду Оуен Койл - це взагалі загадка. "Болтон" останнім часом нагадує безформну масу, драглі, пластилін, які набувають тієї форми, яку їм надасть суперник. Шляхів для відступу немає. Відтак, обидва менеджери не те що на електричний стілець присідають, вони атакують в лавах штрафбату.

Матчі у минулому сезоні: 1:2 (Діуф - Муамба, Холден), 1:0 (Ольсон)


 

"ФУЛХЕМ" - "МЮ"

"Дияволи" нагадують малюка, який намагається дотягтися до святкового торта, нетерпляче облизуючи губи язичком. "Ман Сіті" на відстані двох очок, а в такий неспокійний час, як святковий марафон, вони можуть і не витримати темпу. Натомість сер Алекс - стаєр ще той. Він чудово розуміє: наскільки б потужно не виступав суперник, головне самому не спіткнутися. "Крейвен Котедж" - це не ямка на шляху бігуна, а радше широченний бар'єр. У минулому сезоні "дияволи" опинилися в напівгоризонтальному положенні після контакту з ним, однак чемпіонство таки здобули. Як буде цього разу?

Матчі у минулому сезоні: 2:2 (Девіс, Хангеланд - Скоулз, Хангеланд, автогол), 0:2 (Бербатов, Валенсія)


 

"ТОТТЕНХЕМ" - "ЧЕЛСІ"

Матч туру, і нема цій парі жодної альтернативи. За втраченими очками "шпори" випереджають "аристократів" одразу на 5 пунктів, тож можна не сумніватися, що "Челсі" їде на "Вайт Харт Лейн", щоб перемагати. У Вігані знову вилізли боком хронічні проблеми команди Боаша - трухлявий захист, який розсипається у найбільш невідповідний для цього момент. І лише натхненна гра Старріджа, найкращого бомбардира "Челсі" в чемпіонаті, наче сонячний промінь, зігріває надію на кращі часи. "Тоттенхем" у змозі перекрити гостям і світло, і кисень. Не в останню чергу це пов'язано з голом Павлюченка, який він забив "Сандерленду". Наставник "шпор", порадившись, напевно, із місіс Реднап, вже заявив, що не хоче відпускати російського форварда. Роман заново народився для наставника, не інакше. Враховуючи, що ван дер Варт не забивав давненько, а Емануелю Адебайору не завадила б допомога, Павлюченко має всі шанси на те, щоб отримати регулярнішу ігрову практику.

Матчі у минулому сезоні: 1:1 (Павлюченко - Дрогба), 1:2 (Сандро - Лампард, Калу)


Категорія: "ФУТБОЛ" | Переглядів: 642 | Додав: slipknot | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Категорії розділу

"ФУТБОЛ" [521]
Україна Ліга чемпіонів Англія Іспанія Італія Німеччина Ліга Європи
"БАСКЕТБОЛ" [80]
Россия, НБА, Евролига, | Еврокубок | Италия, Испания, Франция
"АВТО-МОТО" [114]
Формула-1, Ралли, WTCC, MotoGP, | IRC, GP2, 24 часа Ле Мана, Дакар, Супербайк,
"ТЕНІС" [56]
ATP, WTA, Australian Open, Roland Garros, Wimbledon, US Open, Кубок Федерации, Кубок Дэвиса
"ХОКЕЙ" [89]
КХЛ, НХЛ, Евротур, Швеция, Германия, Франция
"ЗИМНІ ВИДИ" [40]
Биатлон, Лыжные гонки, Горные лыжи, Прыжки с трамплина, Лыжное двоеборье, Фигурное катание, Конькобежный спорт, Бобслей, Скелетон, Сани
"ІНШІ ВИДИ" [94]
Велоспорт,Водные, Волейбол,Гандбол, Гимнастика,Зимние, Игровые,Легкая атлетика, Олимпизм, Силовые,Футзал, Шахматы,Экстрим,Бокс,ММА

Наше опитування

Сможет ли Мерседес вклиниться в борьбу лидеров в Европе?
Всього відповідей: 4

Яндекс карта

YOU TUBE

Погода RP5.UA

Сегодня материалов нет.

Picasa

EUROSPORT FOOTBALL

EUROSPORT F1

Пошук

Погода SINOPTIK.UA

GISMETEO.UA

Календар празників

Спортивные праздники Спортивные турниры и соревнования Праздники Украины

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Мені подобається

Like Facebook

Twitter пошук

Коментарі

[12.04.2011]["ФУТБОЛ"]
Анонс матчів вівторка 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. (1)
[12.04.2011]["ФУТБОЛ"]
П’ять гравців "Реалу" під загрозою дискваліфікації (2)
[13.04.2011]["ФУТБОЛ"]
Вілья: Тепер на нас чекає "Реал" (3)
[13.04.2011]["ФУТБОЛ"]
Гвардіола: Луческу - вічний! (1)
[13.04.2011]["ФУТБОЛ"]
Збірна України займає 35 місце у світі (2)

ISPORT

BIGBORD

EUROSPORT TENIS