Головна » 2011 » Грудень » 10 » Анонс 15 туру АПЛ. Реанімація для Фергюсона
13:17
Анонс 15 туру АПЛ. Реанімація для Фергюсона
Анонс 15 туру АПЛ. Реанімація для Фергюсона
І не лише для сера Алекса. Перепросити своїх уболівальників впевненою перемогою змушені Кенні Далгліш, Алан Пардью, Арсен Венгер...

Готуючи прев'ю до нового туру Прем'єр-ліги, спіймав себе на думці, що цього разу по-особливому важко розбити десять матчів за шкалою інтриги на більш та менш привабливі. Усі поєдинки обіцяють шалену боротьбу - комусь потрібен реванш за промахи у Європі, хтось мріє закріпитися серед лідерів або на комфортному екваторі турнірної таблиці, а для когось кожен матч, немов останній. Можемо лише порадіти, що станемо свідками такого видовища. І тихо, по-доброму позаздрити англійському вболівальнику.

"ВЕСТ БРОМВІЧ" - "ВІГАН"

У минулому сезоні "дрозди" мали чимало клопотів із "Віганом". Два матчі - і лише один пункт. Важко сказати, чи у змозі сьогоднішній "Атлетік" знову відібрати у "Вест Брома" п'ять пунктів, але те, що остання команда чемпіонату з усіх сил хапатиметься за рятівне коло, не секрет. Керівництво "Вігана" в особі президента Дейва Вілана висловило підтримку головному тренеру Роберто Мартінесу, і це, начебто, має бути серйозним психологічним допінгом для керманича і його колективу. Та чи буде? Нещодавно схожа ситуація трапилася у "Блекберні". Стів Кін, отримавши нові аванси, одразу ж потрапив під каток "Сток Сіті".

Матчі у минулому сезоні: 0:1 (Мозес), 2:2 (Одемвінгі, Фортюне - Н'Зогбія, Вотсон)

Прогноз "Футболу 24": 1:1

 

"БОЛТОН" - "АСТОН ВІЛЛА"

Сказати, що "скакуни" потрапили у кепське становище, - не сказати нічого. Якщо спершу виправданням для Оуена Койла був надто складний календар, коли довелося зіграти практично з усіма лідерами чемпіонату, то тепер крити нічим. Хіба що лихим словом. Все ж на сьогоднішню перемогу в "Болтона" шанси вельми непогані, і причина тут у непевному самопочутті "вілланів", яке погіршується з кожним туром. Якщо Ви переглянули матч бірмінгемців проти "МЮ", то не могли не зауважити, наскільки важко давалася господарям гра в атаці. І це при тому, що в захисті "дияволи" помиляються, як ніколи, наче запрошуючи суперника забивати. Не позаздриш Алексу Маклішу, який, схоже, банально не знає, у який спосіб покращити гру своїх підопічних. На "Рібоку" цьому лише зрадіють.

Матчі у минулому сезоні: 1:1 (Девіс - Янг), 3:2 (Кехіл - 2, Класніч - Бент, Олбрайтон)

Прогноз "Футболу 24": 2:0

 

"СУОНСІ" - "ФУЛХЕМ"

"Котеджери" радше живі, ніж мертві. До такого висновку спонукає переконлива гра лондонців проти "Ліверпуля", і, що найголовніше, перемога над цим непростим суперником. А ось "Суонсі" потихеньку здає раніше здобуті позиції. Востаннє "лебеді" перемагали ще 29 жовтня, тож хіба варто дивуватися, що крижана прохолода зони вильоту все дужче сковує крила?

Прогноз "Футболу 24": 1:2

 

"ЛІВЕРПУЛЬ" - "КВІНЗ ПАРК РЕЙНДЖЕРС"

І знову це зачароване ліверпульське коло! Мерсисайдці втрачають очки зі середнячками, дають бій лідерам, час від часу перемагають, породжуючи несміливі надії фанатів на те, що ось-ось "Ліверпуль" замахнеться на чемпіонські перегони. А потім нова поразка, і все розпочинається знову, за звичним алгоритмом. Поки що на горизонті не помітно того сміливця, який здатен розрубати гордіїв вузол, хоча Далгліш, будьте певні, вже відчуває незадоволений гуркіт від грозових хмар, що скупчуються над його головою. Сьогоднішній суперник "Лівера" лиш на перший погляд здається простим. "Обручі" вміють перемагати на виїзді, до того ж, для господарів такі команди більш незручні, ніж "Челсі" чи "Арсенал" - про це ми писали неодноразово.

Прогноз "Футболу 24": 2:1

 

"НОРВІЧ" - "НЬЮКАСЛ"

Обидві команди перебувають у построзгромному стані. "Норвічу" сняться жахи Манчестера, а гравців "Ньюкасла" вночі душать "аристократи". Найкращий метод позбутися неприємного комплексу, знову перемогти, та зважаючи на чіпкість і непоступливість обох суперників, скидається на те, що над "Карроу Роуд" запахло нічиєю. Безперечно, у "Ньюкасла" збалансовані усі ігрові ланки, а також неймовірна атака, проте на боці "канарок" - відчайдушна хоробрість і підтримка трибун.

Прогноз "Футболу 24": 1:1

"САНДЕРЛЕНД" - "БЛЕКБЕРН"

Ось і дочекалися прихильники "Сандерленда" на дебют Мартіна О'Ніла в новій іпостасі. Переглянувши матч "чорних котів" проти "Вулвз" у минулому турі, він отримав чимало харчу для роздумів. Команду слід рятувати, до того ж негайно. "Блекберн", начебто, і не найгірший суперник, проте й не найкращий. У "волоцюг" надзвичайно результативна атака, ще й відчуття командного духу добре розвинулося. З таким "джентльменським" набором можна зайти далеко. Власне, перемога "Блекберна" гарантує цій команді місце НАД зоною вильоту. Тим часом туди опуститься "Сандерленд". Борня над прірвою - адреналіну, повірте, не бракуватиме.

Матчі в минулому сезоні: 0:0, 3:0 (Велбек, Бент, Г'ян)

Прогноз "Футболу 24": 2:2

 

"МЮ" - "ВУЛВЕРХЕМПТОН"

Першим невдахою сезону серед "титанів" був "Арсенал". Згодом настала черга промивати кісточки "аристократам". І ось, як не дивно, на лопатках опинився сам сер Алекс і його команда. Виліт "МЮ" з Ліги чемпіонів став чи не найобговорюванішою подією останніх днів. А якщо додати сюди жахливу поразку від "Ман Сіті", безбарвні ігри чемпіонату з командами середньої руки, вийде гримуча суміш, здатна вибити зі сідла будь-якого тренера. Та не Алекса Фергюсона! Він для "Олд Траффорд" - втілення всього святого, тож тут змушені зціпити зуби і чекати нових перемог. По-суті, реваншуватися "дияволи" можуть тільки в один спосіб - скинувши з першого місця "блакитних" сусідів, і довівши справу до чемпіонського титулу.

"Вулвз" - це суперник, який знає, куди саме потрібно кусати манкуніанців, аби ті втратили рівновагу. Ще свіжа в пам'яті перемога Маккарті і Ко над Фергі, яка трапилася цьогоріч. Це, погодьтеся, додає матчу на "Олд Траффорд" деякої перчинки.

Матчі в минулому сезоні: 2:1 (Парк - 2 - Ебанкс-Блейк), 1:2 (Нані - Елокобі, Дойл)

Прогноз "Футболу 24": 2:1

 

"АРСЕНАЛ" - "ЕВЕРТОН"

Ніде правди діти, "каноніри" перебувають у не найкращому гуморі після вояжу до Греції на матч Ліги чемпіонів. І хоча путівка до плей-офф вже лежала у їх кишені, сорому таки добряче наїлися. І знову "привіт" захисній лінії, яка вдосталь напомилялася разом із голкіперами. В "Евертона" все значно прозаїчніше - на порядку денному чемпіонат, де перемоги чергуються з поразками. Незрозуміло, щоправда, як "іриски" примудрилися програти на власному полі "Стоку", для якого перемога на виїзді - справжнісіньке диво. Проте своєю грою "Евертон" чимось із "Фулхемом" асоціюється, який нещодавно зумів вивезти один пункт із "Емірейтс". Чому б Девіду Мойєсу не перейняти досвід Мартіна Йола?

Матчі в минулому сезоні: 2:1 (Санья, Фабрегас - Кехілл), 2:1 (Аршавін, Кошельни - Саа).

Прогноз "Футболу 24": 1:1

"СТОК СІТІ" - "ТОТТЕНХЕМ"

Вперше після прощання з "Вайт Харт Лейн" Пітер Крауч зіграє проти "Тоттенхема", якщо, боронь Боже, не втрутиться якась лиха сила. Ось головний лейтмотив побачення цих команд на "Британії". Не потрібно бути знавцем АПЛ, щоб знати, наскільки непоступливими є "гончарі" на власному полі. "Челсі", "Ліверпуль", "МЮ", "Фулхем" - ось перелік команд, які тут втрачали очки. "Шпори" в останніх одинадцяти матчах загубили лише 2 (!!!) пункти. Така статистика може дещо приспати пильність лондонської команди. Усім традиціям настає кінець. А зловісний "Сток" - ідеальний претендент на роль злого генія.

Матчі в минулому сезоні: 1:2 (Фуллер - Бейл - 2), 2:3 (Етерінгтон, Джонс - Крауч - 2, Модріч).

Прогноз "Футболу 24": 1:1

 

"ЧЕЛСІ" - "МАНЧЕСТЕР СІТІ"

Неминучим є й кінець безпрограшної серії "Сіті". Команда Манчіні вже не настільки переконлива, як на старті сезону, до того ж понеділковий суперник "блакитних" спіймав неймовірний кураж. "Вулвз", "Ньюкасл" і "Валенсія" були розбиті з однаковим рахунком - 3:0, і лише вперті антипатики "Челсі" не хочуть визнати очевидного: Віллаш-Боаш потрохи розплутує шаради, які перед ним виникли у новому клубі. Певною мірою одужання "пенсіонерів" залежить від хірургічно виваженої ампутації зайвих кадрів. Алекс та Анелька більше ніколи не зіграють за "Челсі". Ймовірно, що незабаром за бортом опиниться ще якийсь баласт. На "Стемфорді" усвідомлюють, що потрібно будувати нову команду - довкола таких як Мата і Старрідж. Перемога над "Ман Сіті" лише додасть Боашу балів в очах керівництва, а, отже, він отримає серйозний карт-бланш для своїх змін та експериментів.

Матчі в минулому сезоні: 0:1 (Тевес), 2:0 (Луїш, Рамірес)

Категорія: "ФУТБОЛ" | Переглядів: 549 | Додав: slipknot | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Категорії розділу

"ФУТБОЛ" [521]
Україна Ліга чемпіонів Англія Іспанія Італія Німеччина Ліга Європи
"БАСКЕТБОЛ" [80]
Россия, НБА, Евролига, | Еврокубок | Италия, Испания, Франция
"АВТО-МОТО" [114]
Формула-1, Ралли, WTCC, MotoGP, | IRC, GP2, 24 часа Ле Мана, Дакар, Супербайк,
"ТЕНІС" [56]
ATP, WTA, Australian Open, Roland Garros, Wimbledon, US Open, Кубок Федерации, Кубок Дэвиса
"ХОКЕЙ" [89]
КХЛ, НХЛ, Евротур, Швеция, Германия, Франция
"ЗИМНІ ВИДИ" [40]
Биатлон, Лыжные гонки, Горные лыжи, Прыжки с трамплина, Лыжное двоеборье, Фигурное катание, Конькобежный спорт, Бобслей, Скелетон, Сани
"ІНШІ ВИДИ" [94]
Велоспорт,Водные, Волейбол,Гандбол, Гимнастика,Зимние, Игровые,Легкая атлетика, Олимпизм, Силовые,Футзал, Шахматы,Экстрим,Бокс,ММА

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 9

Яндекс карта

YOU TUBE

Погода RP5.UA

Сегодня материалов нет.

Picasa

EUROSPORT FOOTBALL

EUROSPORT F1

Пошук

Погода SINOPTIK.UA

GISMETEO.UA

Календар празників

Спортивные праздники Спортивные турниры и соревнования Праздники Украины

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Мені подобається

Like Facebook

Twitter пошук

Коментарі

[12.04.2011]["ФУТБОЛ"]
Анонс матчів вівторка 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. (1)
[12.04.2011]["ФУТБОЛ"]
П’ять гравців "Реалу" під загрозою дискваліфікації (2)
[13.04.2011]["ФУТБОЛ"]
Вілья: Тепер на нас чекає "Реал" (3)
[13.04.2011]["ФУТБОЛ"]
Гвардіола: Луческу - вічний! (1)
[13.04.2011]["ФУТБОЛ"]
Збірна України займає 35 місце у світі (2)

ISPORT

BIGBORD

EUROSPORT TENIS